Недялко и Пенка ще вдигат рейтинга на Big Brother

Златките се оказаха големите звезди в шоуто
Обновена: 20 ное 2013 14:13 | 19 ное 2013 08:21, Александър Попов
58
Недялко и Пенка ще вдигат рейтинга на Big Brother
Снимка: Big Brother All Stars

Снощи тръгна поредното издание на Big Brother All Stars, като в къщата в Нови хан ще съжителстват участници от шоуто през изминалите години и от други риалити формати. Въпреки апломба снощи ще се окаже, че големите звезди на сезона ще си бъдат Русата и Черната Златка.

Първа от новите съквартиранти бе представена Ели Владкова, победителка в семейния Big Brother. Двете със Златка Райкова получиха и веднага мисия - да се карат непрекъснато заради несъществуващ мъж, който бил отнет на Ели от плеймейтката. Най-потърпевша се оказа другата Златка, която на няколко пъти изпадна в недоумение от тежките думи и опити за физически бой между двете.

За голямата награда ще се бори и станалият наскоро татко на близнаци Лео. Италианецът нашумя именно след участие в това риалити, след което проби на музикалната сцена, а над три години водеше и собствено кулинарно предаване. Известният най-вече с рисунките си по лицето талант от X Factor Джейсън Брад Люис също ще бъде част от шоуто, като в първите минути на изявата си нескопосано се опита да се направи разочарован от премиера на страната.

Компания в къщата ще им правят още моделът Маги Желязкова,  Киро Скалата, Денди и Станислав Илиев - Финдо от "Сървайвър 2".

Продуцентите ще разчитат на колоритните образи на Недялко от Ямбол и нереализираната Мис България Пенка. Ромката се изяви веднага с разкритието, че е зарязала своя спонсор Пуфи и вече имала гадже - не толкова богат, но по-млад.

Черната Златка пък невинно подхвърли, че е бременна, но след като съквартирантите започнаха да любопитсват и коментират темата, бързо уточни, че се шегува. Но призна, че няма нищо против да дари приятеля си Миро с наследник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
14
 
19
 
! Отговори
Фен на Нидялко преди 10 години
О'бре Нидялко мале леее давай Нидялкооо цял Ямбол ти стисками палци дано да станиш пубидитил!
34
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хаха Пеньо от Биг Брадър с пластична операция :)))))))))))))
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Понеже питате какво означава истински човек, де.
32
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съврши ли тази простотия?
31
1
 
47
 
! Отговори
vanve преди 10 години
*** народ слаба държава
30
6
 
27
 
! Отговори
Легендата преди 10 години
Да пуснат Панаьот от Гълъбово за няколко дни, ама без мисии и простотии, просто да им пръсне сеира както само той може!
29
0
 
29
 
! Отговори
КККК преди 10 години
Да ви таковам на ВИП-овете!
28
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе тия *** кой ги гледа?? Нивото ни е вече на критично ниво, нямаме Вип-ове Тъпите, че и грозни Златки са ни идолки, преди време спечелиха още по ограничените селянки тризначките, абе работата е зле.
27
0
 
31
 
! Отговори
ДА преди 10 години
Явно много са закъсали от това предаване,та са стигнали до там,да канят и от Сървайвъра хора.Щото то ВИПове и без това у нас няма.
26
1
 
63
 
! Отговори
чвор преди 10 години
По-добре да прочета някоя хубава книга,да гледам някой стойностен филм,да изляза с приятели,да правя секс или просто да спя отколкото да си затривам мозъчните клетки с подобна диария...
25
1
 
49
 
! Отговори
Кънчев преди 10 години
Питам се,толкова ли изпростя Н.Кънчев за едните пари да изпада в перманентна ерекция докато води тая тъпня? То не бяха възхвали,дитирамби,песнопения за чалга участниците,то не бяха протяжни разговори с гости /и те на нивото им/. Не го ли е срам,че става чалга байрактар,а беше добър водещ на стойностни предавания.Кънчев,сриваш се,погледни състудентката си Елена Йончева смяташ ли, че някога ще се унизи като теб?
24
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Толкова долнопробен подбор в Биг Брадър не е имало от първите издания. Което показва, че нивото на зрителя и продуцентите много се е "вдигнало" за 10на години.
23
1
 
31
 
! Отговори
???? преди 10 години
О,Боже Господи,слез да си прибереш вересиите?В тази страна се пренасели от такива.Явно,дъното и калта ни харесват!
22
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ужасно!Сякаш чета за извънземни!
21
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каквато държавата, политиците и хората..такива и звездите. У бре Нидялко, Денди, Менди, курваляци и прошляци на килограм. Светъл пример за младото поколение :))) Колкото повече простотия - толкова по-висок вот ??? Да бяха вкарали няколко овчаря, няколко *** от махлата и 2-3 *** от магистралата можеше да е по-интересно и да погледам :))) Затова на всички възмущаващи се - просто не гледайте и готово :)))
20
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми на мен ми се струва колега че стадото овце пред екрана ги направи а ти после очаквай от тия хора да градят държава да стачкуват или да са на площада срещу комунистическите турци в опит да ги изтръгнем от властта.но това е друга тема
19
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Общо взето като.чета коментарите всичко което мисля е написано няма да повтарям колегите,че това е срам и резил е така че иискат да си дигат рейтинга с *** който от горе на всичкото си и вярват е така,само немога да рязбера българдкият народ(ако вече остана такъв) как могат да гледат подобна помия???? Абе Българи това ли внася разнообразие в мижавия ви живот??? До такава ли дрградация на обществото стигнахме?? Откога пенка недялко и двете златки станаха звезди?? Кой ги направи звезди??
18
1
 
53
 
! Отговори
no name преди 10 години
както казваше Джанис от "Приятели" - Оооо Бооооже мой! Тия продуценти надминаха себе си по простотия....Какво падение...
17
0
 
37
 
! Отговори
л преди 10 години
свърши едната глупост,ама почна нова такава.Докато има *** да зяпат и да вдигат рейтинга на тая глупост,така ще е.Ако едно предаване не се гледа,то го свалят от екран,ама явно това е много вървежно и *** го гледат.
16
0
 
50
 
! Отговори
СРАМ преди 10 години
Когато от националния ефир ни пробутват двете златки ,и двете неграмотни и с укоримо поведение,когато въртят интриги за някакъв мъж,и на всичко отгоре ги наричат "големи звезди",разбираш че тази телевизия е пропаднала,долнопробна,манипулативна и не трябва да се гледа.Вие народа за стадо овце ли го вземате,нещастници? Това ли са проблемити на България на народа,докога ще опростачвате младите,докога ще ги чалгаризирате? Как не се сетихте за Валери Петров, за ценностните хора,които нямат ефир ?